Javascript required
Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Sthn Krhth In Gr

Σεισμοσ Τωρα Κρητη / Seismos Twra Sthn Krhth In Gr. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Jun 14, 2021 · σεισμοσ τωρα: Ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε το πρωί της τρίτης 13/7 στην κρήτη.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την τελική μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,2 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο.

Lo9ctpazh7keqm
Lo9ctpazh7keqm from imageservicethumbs.glomex.com
Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο ο… We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Protinews ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:11 το πρωί βορειοανατολικά της κρήτης. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα.

Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη:

Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 59,6 χλμ. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της. Με ιδιαίτερα συμβολικές παρουσίες η φετινή δεξίωση για την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σεισμοσ τωρα κρητη σεισμός 4,9 ρίχτερ στα ανοιχτά της κρήτης 17.12.2020 | 16:03 σεισμός τώρα κρήτη: Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη! Protinews ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:11 το πρωί βορειοανατολικά της κρήτης. Όλη η επικαιρότητα και ειδήσεις live από κρήτη, ελλάδα, κόσμο. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου.

Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 19.28 το απόγευμα της παρασκευής (18/09) στην κρήτη, στη θαλάσσια περιοχή νότια του νησιού. Ρωγμές σε εκκλησία σάββατο, 24 ιουλίου 2021 22:01. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Σύμφωνα με την μέτρηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός που έγινε στην θαλάσσια περιοχή, 17 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της άρβης, είχε εστιακό βάθος 51.3 χιλιόμετρα.

Ektakto Megalos Seismos Twra Sthn Krhth
Ektakto Megalos Seismos Twra Sthn Krhth from www.true.gr
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. 866.81 0.35% inews widgets : Protinews ισχυρός σεισμός 5,2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 7:11 το πρωί βορειοανατολικά της κρήτης. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα κρητη: Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Δυνατός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης, με το εστιακό βάθος να υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σε επικοινωνία του με το cnn greece, ο κ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο. Το εστιακό βάθος ήταν 10 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το. Ο σεισμός έγινε αισθητός μέχρι και το ηράκλειο Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 74 χλμ. Η δόνηση σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου είναι 5,3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης.

Σεισμοι ελλαδα σεισμοσ ελλαδα σεισμοσ κρητη σεισμοσ τωρα. Ευθύμιος λέκκας, για τον σεισμό που ταρακούνησε την κρήτη. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 20:44 και έγινε 23 χλμ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την τελική μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 4,2 ρίχτερ. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού.

Seismos 6 1 Rixter Boreiodytika Ths Krhths
Seismos 6 1 Rixter Boreiodytika Ths Krhths from www.naftemporiki.gr
12 οκτωβρίου 2020 12 οκτωβρίου 2020 published by : Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη! Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Τωρα 5,2 ρίχτερ published on : 866.81 0.35% inews widgets :

Δυνατός σεισμός τώρα στην κρήτη.

Το cretalive παρέχει live πληροφόρηση, επίκαιρα άρθρα, video, ψηφιακή τηλεόραση, νέα για αθλητισμό, τεχνολογία, lifestyle, πολιτισμό 866.81 0.35% inews widgets : Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,3 ρίχτερ ταρακούνησε στην κρήτη. 4,2 ρίχτερ ταρακούνησαν το ηράκλειο; Η σεισμική δόνηση ήταν έντονη. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Σεισμός 4,2 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με την μέτρηση από το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 4 ρίχτερ. Σεισμός 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ έγινε πριν από λίγο στην κρήτη. Jun 14, 2021 · σεισμοσ τωρα: Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού. Μεγάλος σεισμός τωρα στην κρήτη!